Головна » - Загальні новини - » НАЦІОНАЛЬНА ДИТЯЧА РАДА


НАЦІОНАЛЬНА ДИТЯЧА РАДА

   29 березня 2018 року відбулися перші установчі збори дитячої рада при уповноваженому президента України з прав дитини Миколі Кулебі. У складі Ради — лідери учнівського самоврядування та випускники інтернатних закладів з різних куточків України. Від представником Київської області  була Софія Верещинська, голова комісії з питань партнерства та зв’язки з громадськістю обласної ради дітей Київщини.

Спікерами заходу були Микола Кулеба, уповноважений президента України з прав дитини; Лілія Гриневич – міністр освіти і науки України; Ангеліна Касьянова, представник України в Європейській дитячій раді; Марія Карчевич, Міністерство молоді та спорту; Андрій Колобов, голова Національної молодіжної ради.

Програмою було передбачено обговорення сучасної проблеми – булінг та кібербулінг, та зустріч із легендарним світовим мотиватором, неймовірною людиною, історією якого захоплюються мільйони – Ніком Вуйчичем.

“Кожна дитина має право виражати свої думки, бачення і мрії. І держава повинна враховувати їх,” – говорить Нік Вуйчич. Саме це, за його словами, є запорукою створення міцного та успішного суспільства – без насильства та агресії.

Бажаємо дітям-лідерам бути агентами змін, адже за ними майбутнє України.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ten − two =