Головна » - Загальні новини - » Творча зустріч лідерів Обухівської громади


Творча зустріч лідерів Обухівської громади

14 січня 2022 року в Обухівському міському центрі творчості дітей, юнацтва та молоді «Романтик» відбулась перша творча зустріч лідерів учнівського самоврядування закладів освіти Обухівської ТГ та їх координаторів на тему – «Сила в кожному з нас», до якої долучились 15 представників.

Вітальним словом розпочала захід директор закладу – Людмила Антонова, а після гри на знайомство, кожен лідер поділився структурою, надбаннями, проєктами та сміливими ідеями учнівського самоврядування у своєму закладі освіти.

Присутнім було неймовірно цікаво познайомитись з діяльністю кожного навчального закладу, адже, не дивлячись на схожість структур, ідеї у всіх абсолютно різні.

Підсумком заходу стало створення Координаційної ради лідерів учнівського самоврядування Обухівської ТГ, яка збиратиметься щомісяця, та узгоджений план діяльності на ІІ півріччя.

Також, головний спеціаліст УО ВК ОМР Глушко Л.В. обговорила з координаторами перспективи розвитку учнівського самоврядування Обухівської ТГ; відбувся обмін досвідом роботи та обговорення основних викликів перед учнівською спільнотою.

Захід провела координатор учнівського самоврядування Обухівської ТГ та керівник гуртка учнівського самоврядування «Школа успіху» ЦТДЮМ «Романтик» – Катерина Мироненко.

Захід пройшов насичено, цікаво та з піднесеним настроєм, що мотивувало всю команду на нові дії, адже всі присутні отримали заряд енергії і, на завершення, долучились до танцювального флешмобу, який організували вихованці гуртка «Школа успіху».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 + twenty =