Головна » - Загальні новини - » Міжнародний фестиваль молодіжної демократії, телебачення, преси та творчості «Золота осінь Славутича»


Міжнародний фестиваль молодіжної демократії, телебачення, преси та творчості «Золота осінь Славутича»

У місті Славутич  24-27 вересня 2021 року відбувся XXVIII Міжнародний фестиваль демократії, телебачення, преси та творчості «Золота осінь Славутича». Участь у фестивалі взяли діти-лідери обласної ради дітей Київщини та керівник делегації, методист методичного відділу КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини», координатор обласної ради дітей Київщини.

Фестиваль подарував його учасникам  можливість поспілкуватися з новими людьми, відомими та успішними особистостями, відвідати професійні майстер-класи, тренінги. Родзинкою фестивалю був захід «Кольорове братання», де кожен зміг поринути у кольорову атмосферу безтурботного настрою та дружби.

У рамках фестивалю відбувся конкурс в  номінації «Молодіжна демократія», де команда лідерів органів учнівського самоврядування «ОРДК – Активна молодь» представила соціальний проєкт «Бліц для Славутича» отримавши III місце; команда «7’я ОРДК» представила екологічний проєкт «ECO & Co» та була відзначена Спеціальною відзнакою журі. За чотири дні плідної праці лідери отримали позитивні емоції, досвід спілкування з однолітками та гарні враження.

Вітаємо делегацію ОРДК з отриманими нагородами!Так тримати!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

one × two =