З теплом у серці

З 6 жовтня по 14 жовтня 2014 року діти Броварського району та гуртківці Броварського районного центру дитячої та юнацької творчості взяли участь у низці патріотичних заходів під назвою "З теплом у серці", спрямовані на піднесення духу патріотизму та любові до Батьківщини.

8 жовтня 2014 року учнівська молодь Княжицької ЗОШ І-ІІІ ступенів здійснили благодійну виставку – ярмарку дитячих творчих робіт біля будинку культури у с. Княжичі, метою якої було зібрати кошти для допомоги односельчанам – учасникам АТО.

13 жовтня 2014 року на базі Требухівської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулася зустріч членів учнівського самоврядування Броварського району з воїнами – учасниками АТО. Учні поспілкувалися з солдатами і вручили їм теплі воєнні костюми, які були куплені за кошти виручені зі шкільної ярмарки, а також дитячі листи та малюнки вихованців гуртків Броварського районного центру дитячої та юнацької творчості. Діти мають надію, що їх подарунки не тільки зігріють наших захисників, але й обов’язково нагадають їм рідний дім, де їх люблять і чекають. У своїх письмових посланнях маленькі вихованці бажають бійцям сили, витривалості та мужності, і обов’язково – повернутися додому живими, здоровими та з перемогою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 − 2 =