Головна » Місто/район » Іванківський район » Осінній збір лідерів: ідеї та плани на новий навчальний рік


Осінній збір лідерів: ідеї та плани на новий навчальний рік

alt24 вересня на базі ЦДЮТ відбувся перший у новому навчальному році збір районного учнівського самоврядування, на який прибуло 30 дітей-лідерів та 25 педагогів всіх загальноосвітніх навчальних закладів.

Основним завданням збору було затвердження плану роботи Парламенту дітей Іванківщини на 2014-2015 н.р. Діти та їхні наставники ознайомилися із проектами, заходами різного спрямування, звернули увагу на розробку та реалізацію власних. Детально обговорили, як буде проходити захист районного проекту «Україно моя, ти одна, як життя!», запланований на жовтень.

altПід час районного збору діти-лідери мали змогу попрацювати на «Ярмарку ідей» в командах: в ході гри «Моє ім’я та «Я» пройшло знайомство (так як з’явилися нові активісти шкільних осередків); розробляли та презентували план проведення власних заходів із цікавими назвами; обговорювали ідеї та пропозиції щодо реалізації у своїх закладах проекту ОРДК «Лідери – з дитинства!»; зобов’язувалися і надалі працювати над випуском «Лідерського вісника» та шкільних дитячих газет (стінгазет), які сприяють розвитку дитячої журналістики, згуртовують дітей, що захоплюються журналістикою, версткою, дизайном.

Перший осінній збір стартував: залишається всі ідеї та плани втілювати у життя.

Тетяна Голяк,
культорганізатор ЦДЮТ

  alt

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 × one =